Четвер, 25.04.2024, 19:50
САВРАНЩИНА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
КАТАЛОГ РОЗДІЛУ
Цікаві факти [7]
Новини [12]
СВЯТА
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 Новини Саврані
Головна » Статті » Новини

НАЙСУЧАСНІШИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

Протягом 90 років в районі виросло чимало нових споруд, стали до дії нові соціальні об’єкти. Серед них, згідно архівних даних, у 1967 році увійшло в експлуатацію примі-щення Дубинівської школи. У цьому ж році була відкрита школа у Саврані. У 1975 р. стала до дії школа у селі Концеба. У 1976 р. прийняла у свої стіни учнів Вільшанська школа. А у 2009 році  заклично відкрив свої двері навчально-виховний комплекс села Бакша.

бакша

Перше, що кидається у вічі, коли заходиш на територію Бакшанського НВК, це доглянутий, впорядкований шкільний двір. Недарма кажуть, що театр починається із вішалки. А ми додамо, що школа починається саме із того, яке складеться враження, коли ступаєш на її територію. Особливу увагу тут привертають клумби, які зручно розташувалися у великих кошиках, виплетених із лози. За ініціативою директора школи Петра Тарабанчука щорічно відбувається озеленення пришкільної ділянки. Навесні учні садять плодоносні дерева. А в минулому році біля фасаду приміщення було посаджено кущі пахучих троянд, які з настанням теплої пори року зачаровують своєю красою.  Хто хоч раз був у Бакшанському НВК, не міг не помітити й озеленення класних кімнат, кабінетів і коридорів. Квіти, що красуються повсюди, просто вражають.

Бакшанський НВК є гордістю Савранського району, так як його приміщення побудоване за найновітнішими стандартами. Навчальні кімнати, їх устатку-вання викликають захоплення. Це єдиний навчальний заклад у нашому районі, де є стрілецька кімната.

Цікаво те, що в школі є і кімната школяра, де працює учнівський парламент на чолі із президентом школи  – ученицею 10 класу Вікторією Яцунською. В школі функціонує  три дитячі організації: «Паросток» (1-4 класи)  «Суцвіття» (5-8 класи) і клуб старшокласників. Найбільше учням подобається, коли тут проводяться різноманітні виставки, конкурси, засідання координаційних рад учнівських організацій, парламенту, вибори прези-дента школи. Навчальний заклад може похвалитися музеєм «Обличчя школи», де можна дізнатися про історію створення старої й нової школи, а також побачити цікаві фотографії з минулого й сьогодення.

У школі запроваджена добра традиція: в день  випуску одинадцятикласників організовувати зустрічі колишніх випускників, які завжди проходять цікаво й зворушливо.

Школа привітно відкриває двері для учнів, їхніх батьків, колишніх ви-пускників. Радо зустрічають тут і гостей.  Бакшанський НВК — це навчальний заклад, на базі якого відбуваються не тільки районні, а й обласні семінари та різноманітні заходи, в яких беруть участь освітяни з інших областей України.

Категорія: Новини | Додав: artyr (14.09.2013) | Автор: Марченко Артур
Переглядів: 546 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
САВРАНЬ © 2024
ПОГОДА
ЧАСИ
Календар
Міні-чат
200
ФОРМА ФХОДА