Вівторок, 16.04.2024, 09:37
САВРАНЩИНА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
КАТАЛОГ РОЗДІЛУ
Цікаві факти [7]
Новини [12]
СВЯТА
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 Новини Саврані
Головна » Статті » Новини

Генза
Вступивши на поріг я побачила привітну, усміхнену, приємну жінку. І здавалося б, що з 50-річним досвідом роботи в школі в неї вже повинен бути напрацьований суровий характер. Та підійшовши ближче я відчула, як вона випромінює енергію дитинства.
Генза Ольга Адамівна через свою душу і серце пропустила не одне покоління дітей, знаходила розуміння до кожного учня, і навіть в пенсійному стані (Не знаю як правильно написати)вона ніколи не відмовляла своїм колегам і виходила на підміну. Не зважаючи на те, що програма вже набула змін, та й вік не той. « Головне в житті для мене – це праця. Я живу своєю професією, дітьми. Найкраще навчати молодшеньких, вони – фундамент майбутнього» - розповідає Ольга Адамівна.
Маючи багато нагород, грамот, все ж найкращою подякою було ставлення дітей, батьків. Які цінували і захоплювались наполегливим бажанням навчити. Учні досі приходять в затишну оселю Ольги Адамівни, хто за порадою, а хто з чистою душею просто відвідати, її двері завжди відчинені для них. Навіть хто проживає закордоном все одно не залишаються осторонь.
Вдалося у Гензи О.А. створити династію вчителів, передати свою любов до шкільних стін дочці, Новіковій Тетяні Іванівні. Тай відклики про цю чудову родину завжди приємні, аси у своїй справі.
Це слугує великим прикладом для майбутнього покоління. Низький поклін вам, і велика вдячність.
Категорія: Новини | Додав: Аня (23.09.2013) | Автор: Анна E
Переглядів: 523 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
САВРАНЬ © 2024
ПОГОДА
ЧАСИ
Календар
Міні-чат
200
ФОРМА ФХОДА